Ledenvergadering: Twee nieuwe leden van verdienste

  • oktober 24, 2024

Twee nieuwe leden van verdienste

Op de algemene ledenvergadering heeft het bestuur van DOS’46/VDK Groep een oude traditie weer in ere hersteld met het benoemen van twee nieuwe leden van verdienste. In een volle veldkantine werden Henk Slagter en Bert Baylé onder luid applaus bedankt voor hun vele jaren aan vrijwilligerswerk voor de club. Voorzitter Haralt Lucas onthulde vooraf samen met Klaasje Baylé het nieuw ontworpen bord met alle namen van Leden van Verdienste en Ereleden. Hier komen dus zeer binnenkort nog twee namen bij te staan en zal daarna in de veldkantine te bewonderen zijn.

De leden werden tevens door penningmeester Ferdy Dik  geïnformeerd over de financiële afronding van het seizoen 2023-2024. Voor de posities binnen het bestuur werd algemeen lid Nicolle Jacobs met luid applaus herkozen. Marcel Pot legt na drie jaar zijn bestuursfunctie neer en werd bedankt voor zijn inzet. Lieke Pouwels werd voorgedragen als nieuw bestuurslid en formeel benoemd tot algemeen lid.

Secretaris Harm Jan Timmer gaf een update over de behaalde doelen binnen het meerjarenplan 2022-2025, en keek middels een filmpje van het KNKV ook al voorzichtig vooruit richting 2032. Bert Baylé presenteerde namens de commissie accommodatie drie opties voor het verder verbouwen van de veldkantine; een grote meerderheid van de vergadering koos voor de optie om de mogelijkheden te onderzoeken om ook de kantine nog aan te pakken en een upgrade te geven.

Een vrolijk slotstuk van de vergadering was de huldiging van de jubilarissen: Bastiaan Nijmeijer en Ronny de Vries, (beide 25 jaar lid), Leonard Westenbrink (40 jaar lid),  Jacolien Borrink-Lucas, Jan Jobing, Henk Slagter (allen 50 jaar lid) werden in het zonnetje gezet. Voorzitter Haralt Lucas sloot de vergadering door alle betrokken leden te bedanken voor hun aanwezigheid.

Foto’s: Herry Borrink