DOS’46/VDK Groep tekent alliantie De Veilige Kleedkamer

  • september 30, 2024

Op zaterdag 28 september heeft DOS’46/VDK Groep de alliantie De Veilige Kleedkamer getekend. Dit gebeurde onder het toeziend oog van Renate Bijker (Sport Drenthe) en Mika Streefkerk (Meppel Actief).
DOS’46/VDK Groep vindt het belangrijk dat er op en rond de korfbalvelden een sociaal veilig (sport)klimaat heerst. Door mee te doen aan het project De Veilige Kleedkamer wil de vereniging dit kracht bijzetten. SportDrenthe en Meppel Actief kunnen de vereniging hierin ondersteunen.
Het project De Veilige Kleedkamer heeft een prijs gewonnen als meest innovatieve project in de sport. Het bedrijf Sportinnovator heeft voor de zomer al een mooi filmpje over dit project op onze accommodatie gemaakt.
Door het tekenen van de alliantie gaat DOS’46/VDK Groep proberen om aan alle randvoorwaarden te voldoen die bij dit project horen. De eerste stappen zijn nu gezet! Het uiteindelijke doel is het behalen van een vignet, zodat wij als vereniging de zaken op het gebied van sociale veiligheid nog beter voor elkaar hebben!